Általános információk

  Magamról:

 

Üdvözöllek oldalamon! Szabadidős ékszerkészítő vagyok, gyümölcsöző hobbim eredményét láthatod weblapomon.

 

Pár éve kezdtem az ékszerkészítést, az egész úgy kezdődött, hogy elszakadt egy karkötőm, megjavítottam és gondoltam hűha, ezzel többet is lehetne kezdeni…Azóta a szabadidőmben ékszereket barkácsolok! Időközben annyi darab összagyűlt, hogy már az év minden napján másikat tudnék felvenni, (meg hát az ékszeralkatrész, gyöngy stb. is pénzbe kerül), így aztán gondoltam megválok néhány darabtól.

Remélem annak, aki megvásárolja egyik vagy másik kincsemet ugyanolyan öröme lesz a viselésekor mint nekem volt a készítéskor!

Kellemes nézelődést kívánok oldalamon!

 

Vásárlás menete:

Kérlek válaszd ki a neked tetsző darabot és küldj róla egy e-mailt a következő címre:

ritakailbach@hotmail.com

 

Fizetés és szállítás:

Az ékszereket a termék árának átutalását követően ajánlott levélben tudom kiküldeni az általad megadott címre. A szállítási költség megadása a mindenkori postai díjszabás szerint történik. Ennek összegét e-maiben jelzem.

 

 

 

Garncia:

1. Termékeimre az átvételtől számított 6 hónapig általános garanciát vállalok.

2. A garancia érvényesítéséhez a hibás terméket kérem lefotózni és a képet az ritakailbach@hotmail.com címre a hiba jellegének a leírásával együtt elküldeni.

3. A garancia nem vonatkozik:

A nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra, illetve sérülésekre.

Az ékszer anyagából adódó egészségügyi hatásokra (pl, fémallergia).

A különféle vegyszerek (kozmetikumok, tisztítószekrek, stb.) által okozott károsodásokra, elszineződésekre.

A használatból eredő kopásra, illetve korrodálásra.

Az ékszerekben lévő drágakövekre, azok sérüléseire, cseréjére.

4. A garanciális javítás céljából visszajuttatott terméket megvizsgáljuk és javítását a lehető legrövidebb időn belül megkezdjük. A javított terméket a Megrendelő által kért címre díjmentesen mihamarabb visszajuttatjuk. A garanciális javítások a Megrendelő részére díjmentesek. Amennyiben a termék vizsgálata során kiderül, hogy a hiba valamely olyan okból keletkezett, melyre a garancia nem vonatkozik (lásd feljebb), az esetleges javítási, illetve szállítási költség a Megrendelőt terheli. Ebben az esetben a javítás megkezdése elött a Megrendelőt a várható költségekről tájékoztatjuk. Amennyiben a Megrendelő ebben az esetben nem kéri a javítás elvégzését a terméket visszajuttatjuk a Megrendelőhöz.

5. A garanciális ügyintézés további részleteire a PTK-ban, a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben, illetve a 151/2003 (IX. 22.) Kormányrendeletben foglaltak az irányadók.

6. A termékre vonatkozó kárfelelősség és kockázat akkor száll át a Megrendelőre, amikor a Megrendelő a megrendelt terméket átvette. Átvételkor minden esetben  a csomagolás sértetlenségét és a megrendelt áru meglétét kérem ellenőrizni!

 

 

 

 

© 2013 Minden jog fenntartva ekszereslada.hu • Weboldal-Készítés